ازن در خط شستشو

ازن در خط شستشو
ازن در خط شستشو

استفاده از ازن در خطوط شستشو و سطوح Using Ozone In CIP& Surface
در حال حاضر فرآیند استریلیزاسیون در صنایع مختلف مخصوصاً در صنایع غذایی حائز اهمیت زیادی است . کفایت عمل شستشو و گندزدایی حتی در سیستم هایی که به نحو مطلوب طراحی شده اند ؛ می بایست حداقل هفته ای یک مرتبه مورد بررسی قرار گیرد. میکروارگانیسم هایی که از طریق انسان به فرآورده راه می یابند ، به دلیل احتمال بیماری زا بودن ، مشکلات عدیده ای را بوجود می آورند .

در این خصوص مرگ کلیه ی میکروارگانیسم ها و همگام با آن حداقل تغییرات حرارتی در محصول به عنوان مهمترین هدف محسوب می شود .
مزایای استفاده از دستگاه های ازن برای ضدعفونی کننده سطوح :

* قدرت موثر در ضدعفونی محیط و سطوح بطور همزمان .

* کاهش قابل توجه میزان رنگ، طعم ، بو و عدم ایجاد ترکیبات جانبی سرطان زا ، مانند تری هالومتان ها ، کلرآمین ها و . . . .

* از بین بردن کلیه میکروارگانیسم ها شامل انواع باکتری های بیماری زا ، ویروس ها ، جلبک ها ، اسپورها و مخمرها که با روش های متعارف گندزدایی غیر ممکن می باشد.

* سرعت زیاد عملکرد .

* رفع موثر آلودگی میکروبی در مکان هایی که بار آلودگی بالایی دارند .

* افزایش طول عمر نگهداری محصولات یا تسهیل در شرایط نگهداری .

* کاهش سموم مختلف مانند فنولا ، شوینده های باقی مانده روی سطوح ، سموم کشاورزی ، نیترات ها و . . . .

* عدم تخریب محیط زیست .

* هزینه کم جهت راه اندازی و نگهداری .

* بدون نیاز به ماده مصرفی. * قابلیت پوشش دهی سطح وسیعی از مکان مورد نظر .

* ایمنی کامل و بدون عوارض شیمیایی باقی مانده .

* مازاد ازن تزریق شده به دلیل ناپایداری ازن به صورت اکسیژن آزاد شده ومحیط ضدعفونی را بسیار دلپذیر و مطبوع می نماید .

در این خصوص این مجموعه توانسته از ازن به عنوان ماده ضدعفونی کننده در خطوط CIP و خطوط شستشو استفاده و راندمان عملکرد دستگاه های مربوطه را افزایش دهد. علاوه بر این با تنظیم نمودن و کنترل کردن دوز ازن و نحوه تزریق ازن قادر به از بین بردن رنج وسیعی از میکروارگانیسم ها شامل باکتری، ویروس، کپک و مخمر گردیده و توانسته است در امر سالم سازی محصول اقدامات موثری را به سرانجام برساند .

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *